Witgoed reparatie Alkmaar

Dé monteur voor Alkmaar en omgeving.

Witgoed reparatie Alkmaar

Dé monteur voor Alkmaar en omgeving.

Wasmachine
reparatie

Wasdroger
reparatie

Vaatwasser
reparatie

Koelkast
reparatie

Keukenapparatuur reparatie

Gegarandeerd een oplossing

Witgoed reparatie alkmaar: Wij zorgen voor een werkend apparaat, zonder poespas. punt.

witgoed reparatie alkmaar

Wasmachine reparatie Alkmaar

Is uw wasmachine toe aan een reparatie? Spoelt het water niet meer af of draait de trommel stroef? Of krijgt u telkens een foutcode te zien op het apparaat? Dat is natuurlijk erg vervelend en al helemaal als uw wasmachine nog (relatief) jong is.

Vaak is het probleem eenvoudig op te lossen door een van onze ervaren witgoedmonteurs. Voor een vast laag bedrag van €119,- incl BTW wordt uw wasmachine gegarandeerd gerepareerd!

Ingegrepen in de prijs:

Let op: Deze prijs is gebaseerd op basis van reparatie zonder aanschaf van nieuwe onderdelen. Mochten er nieuwe onderdelen nodig zijn voor de reparatie van uw wasmachine dan zal onze monteur dit met u bespreken.

Veel voorkomende symptomen

wasmachine reparatie alkmaar
wasdroger reparatie alkmaar

Wasdroger reparatie Alkmaar

Werkt uw wasdroger of was-droogcombinatie niet meer naar behoren? Blijft de was telkens na het droogprogramma nat of gaat het apparaat helemaal niet meer aan? Wij snappen dat een niet werkende wasdroger erg frustrerend kan zijn! 

Deze problemen zijn vaak gemakkelijk op te lossen door een van onze ervaren witgoedmonteurs. Voor een vast laag bedrag van €119,- incl BTW wordt uw wasdroger of was-droogcombinatie gegarandeerd gerepareerd!

Ingegrepen in de prijs:

Let op: Deze prijs is gebaseerd op basis van reparatie zonder aanschaf van nieuwe onderdelen. Mochten er nieuwe onderdelen nodig zijn voor de reparatie van uw wasdroger of was-droogcombinatie dan zal onze monteur dit met u bespreken.

Veel voorkomende symptomen

Vaatwasser reparatie Alkmaar

Vaatwasser stuk? Dat is natuurlijk erg vervelend! 

Of het nou gaat om een lekkage in het apparaat of een apparaat die het water niet meer goed afpompt, onze witgoedmonteurs kunnen dit voor u oplossen! Voor een vast laag bedrag van €119,- incl BTW wordt uw vaatwasser gegarandeerd gerepareerd!

Ingegrepen in de prijs:

Let op: Deze prijs is gebaseerd op basis van reparatie zonder aanschaf van nieuwe onderdelen. Mochten er nieuwe onderdelen nodig zijn voor de reparatie van uw vaatwasser dan zal onze monteur dit met u bespreken.

Veel voorkomende symptomen

vaatwasser reparatie alkmaar
koelkast reparatie alkmaar

Koelkast reparatie Alkmaar

Is uw koelkast toe aan een reparatie? Onze ervaren witgoedmonteurs helpen u graag verder bij het vinden van een oplossing. Voor een vast laag bedrag van €119,- incl BTW wordt uw koelkast gegarandeerd gerepareerd!

Ingegrepen in de prijs:

Let op: Deze prijs is gebaseerd op basis van reparatie zonder aanschaf van nieuwe onderdelen. Mochten er nieuwe onderdelen nodig zijn voor de reparatie van uw koelkast dan zal onze monteur dit met u bespreken.

Veel voorkomende symptomen

Keukenapparatuur
reparatie Alkmaar

Werkt uw inductie kookplaat niet meer? Of draait de oven niet meer naar behoren? Onze ervaren witgoedmonteurs helpen u graag verder bij het vinden van een oplossing. Voor een vast laag bedrag van €119,- incl BTW wordt uw keukenapparatuur gegarandeerd gerepareerd!

Ingegrepen in de prijs:

Let op: Deze prijs is gebaseerd op basis van reparatie zonder aanschaf van nieuwe onderdelen. Mochten er nieuwe onderdelen nodig zijn voor de reparatie van uw keukenapparatuur dan zal onze monteur dit met u bespreken.

Veel voorkomende symptomen

keukenapparatuur reparatie alkmaar

Alle witgoedmerken

Bij Weels Witgoed zijn onze monteurs bekend met alle hedendaagse witgoedmerken. Zo zullen wij nóóit voor verrassingen komen te staan!

Onze voordelen

Alle voordelen op een rijtje die uw keuze voor ons nóg makkelijker zal maken!
witgoed

Voordelig

Reparaties aan huis of in de zaak tegen de laagste tarieven.

witgoed

Professionals

Al onze monteurs zijn ervaren professionals.

witgoed

Spoed

Bij spoed komt er direct een monteur naar je toe. 

witgoed

24/7 bereikbaar

Op ieder moment van de dag een monteur bereikbaar.
witgoed

Garantie

Altijd 2 maanden garantie op reparaties.
witgoed

Kwaliteit

De beste producten van onze groothandel.

Monteur nodig? Plan een afspraak in!

Monteur nodig?
Plan een afspraak in!