Jouw partner in witgoed

Hou je bezig met waar je goed in bent, dan doen wij dat ook.

Wij zijn altijd bereikbaar. Werk ongestoord met minimaal 2 maanden garantie bij reparaties en fabrieksgarantie op nieuwe apparaten. 

Tarieven

Wij houden van transparant.

Standaard

€113

excl. btw

Spoed

€211

excl. btw

Contract

*Prijs van nieuwe onderdelen niet inbegrepen.

Vervang apparaten met voordeel.

Verkoop je oude apparaat

Bij ons kun je je oude apparaat verkopen en laten vervangen. Zo heb je gelijk twee vliegen in 1 klap: we demonteren je oude apparaat en zetten er een nieuwe voor in de plaats.. met korting!

Bestel een nieuw apparaat

Je kunt in onze webshop zoeken naar vele verschillende apparaten van verschillende merken. Vind jij er een die bij je past? Dan bezorgen en monteren we hem graag met een glimlach.

Geen gedoe, wij regelen de montage.

Wij zijn jouw specialist

We bezorgen en monteren niet alleen, met 11 jaar vakkennis hebben wij praktische tips over jullie apparaten, onderhoud en meer. Zo weet je zeker dat je de minste omkijk hebt naar jouw witgoed apparaten.

Snel geregeld

We komen binnen en staan vaak binnen 45 minuten alweer buiten. Onze specialist belt jou een half uur van te voren zodat je in de tussentijd nog een boodschap of iets voor jezelf kunt doen. 

Weels

webshop

Bekijk het actuele aanbod vaatwassers, wasmachines en meer.

Direct een afspraak inplannen

Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar, ook in het weekend! Vul het formulier in of neem contact op per mail of telefoon voor het maken van een afspraak. Wij reageren op het contactformulier binnen 24 uur op doordeweekse dagen.